هدف از این تحقیق بررسی سود و سیاست های تقسیم آن با فرمت docx در قالب 32 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-3 تقسیم سود

2-3-1 سیاستهای تقسیم سود

2-3-1-1 سیاست تقسیم سود منظم

2-3-1-2 سیاست تقسیم سود نامنظم

2-3-1-3 سیاست تقسیم سود باقیمانده

2-3-2 اهداف سیاست تقسیم سود

2-3-3 سیاست تقسیم سود سهام و تأمین مالی داخلی

2-3-4 روش­های تقسیم سود

2-3-4-1 تقسیم سود نقدی

2-3-4-2 تقسیم مبلغ ثابت و معینی بین سهامداران

2-3-5 محدودیت­ها و عوامل كنترل كننده مؤثر بر سیاست تقسیم سود

2-4 پیشینه تحقیق

منابع

 

 

 

سود ازجمله مفاهیم با اهمیت حسابداری و مالی است كه موجب با اهمیت شدن سیاست تقسیم سود در مدیریت مالی می‌گردد. تقسیم سود، ازجمله استراتژی­های كوتاه مدت و بلند مدت شرکت­ها است كه آثار آن در هر سال مالی در مجامع عمومی شركت آشكار می‌گردد و بر پایه آن عملكرد شركت ارزیابی می‌شود. سیاست تقسیم سود، خط مشی است كه بر پایه آن میزان سود تقسیمی، میزان سود انباشته و پاداش هیأت مدیره، زمان پرداخت، نحوه تامین مالی و دیگر موضوعات مرتبط با آن مدون و مكتوب و به مجمع عمومی سهامداران ارائه می‌شود.(سعیدی، ع، بهنام، ک، 1389) سیاست تقسیم سود، از خط مشی­های با اهمیت و ازجمله مهمترین تصمیمات مالی شركت­ها تلقی می‌شود كه با توجه به نظریه­های مربوط تدوین شده و عوامل مؤثر بر آن شناسایی می‌شود.

 

 

 

موضوع سیاست تقسیم سود همواره به‌عنوان یكی از مباحث بحث برانگیز علم مالیه مطرح بوده به‌طوری كه علاقه اقتصاددانان قرن حاضر و بیش از پنج دهه اخیر را به خود معطوف كرده و موضوع الگوهای نظری جامع و بررسی­های تجربی بوده است.( جورج و اتال، 2002) سیاست تقسیم سود به بخشی از سیاست­های شرکت می­پردازند که میزان سود نقدی شرکت را مشخص می­کند. به‌طور کلی رابطه بین سود تقسیمی و سود هر سهم، نشان‌دهنده سیاست تقسیم سود شرکت است. سیاست تقسیم سود از مهمترین مباحث تأمین مالی شرکت­ها به شمار می­رود. محققان زیادی، مبانی نظری و شواهد تجربی مرتبط با معیارهای سیاست تقسیم سود را فراهم آورده­اند. با وجود این، مسئله سیاست تقسیم سود هم چنان حل نشده باقی مانده و رهنمود مشخصی در خصوص سیاست تقسیم سود بهینه پدید نیامده است. (ناکور و همکاران، 2006)